02

Kundehistorier

Vi har mange flotte kunder og nedenfor kan du lese om et par av dem.

Rytech Orion fra sjåførens synspunk

Rytech, Orion AoA

Tjenester Apper Embeddedutvikling Systemutvikling Datasikkerhet Produktutvikling Prototyping og MVP

Industriområder har ofte høyt aktivitetsnivå, og det er ikke uten risiko for skader på arbeiderne. Det ønsket Rytech å gjøre noe med. Ambisjonen var å minimere risikoen for møteulykker i prosess- og anleggsindustrien, de ville redusere antallet farlige møter mellom mennesker og maskiner. Teknologiselskapet med base i Sauda leverer sikkerhetsløsninger og sensorteknologi til kunder i både inn-og utland.

Haugaland Kraft, Kraftpluggen

Tjenester IoT Produktutvikling Smarte ting Embeddedutvikling

Haugaland Kraft, en ledende energileverandør på Haugalandet, hadde et behov for å tilby kundene sine sanntidsinformasjon om strømforbruket sitt. I tråd med selskapets ambisjon om ‘flere kunder som bruker mindre strøm’ ønsket kraftleverandøren en smidig løsning som enkelt kunne brukes i kundenes hjem og gi dem større kontroll over eget strømforbruk i en tid hvor strømprisene var på vei opp.

Vanntett havvindkabel - problemløsning

Norcable, digitalisering av fabrikk

Tjenester Systemutvikling Smarte ting

Norcable er dedikert til å produsere verdens grønneste aluminiumkabel ved hjelp av 100% ren nordisk vannkraft. Siden starten i 2017 har det fremoverlente Karmøy-selskapet hatt et stort fokus på bærekraftig produksjon. Med Bengt Haugland ved roret har Norcable seilt gjennom digitaliserings- og bærekraftsprosesser med et klart mål om å optimalisere fremtidens drift.