Prosjekt­gjennomføring

Ingen prosjekter er like. Selv om det finnes overordnede likhetstrekk som setter rammene for et prosjekt, vil parameterne alltid være variable. Hvert prosjekt har egendefinerte mål, tidsrammer og budsjett. Dette gjør prosjektgjennomføring noe uforutsigbart og krevende. Vi tilpasser hvert prosjekt etter oppdragsgivers ønsker og prosjektets natur. Med omfattende erfaring i gjennomføring av prosjekter vil vårt mål alltid være å lose prosjektene trygt i havn så effektivt så mulig.

Tradisjon

Tradisjonelt håndverk møter moderne teknologi hos oss i Kureo. I de over 50 årene siden selskapets oppstart har teknologien utviklet seg i rekordfart, men de fleste problemstillinger som oppstår ved gjennomføring av prosjekter er de samme. Funksjonaliteten utvikler seg, estimater om prosjektets omfang er vanskelig å fastsette og ny teknologi kan være krevende å ta i bruk. Derfor legger vi vekt på grundig planlegging, god kommunikasjon og stødig styring av våre prosjekter.

Smidig utvikling

I hjertet av vår metode ligger smidig utvikling. Terminologien er ikke viktig for oss, om det kalles Lean, Scrum, eller annet. For oss handler smidig utvikling i bunn og grunn om å bruke tiden mest mulig effektivt. Vi setter pris på tydelige prioriteringer og å skape rammeverk som gjør at vi enklere kan styre prosjektet mot mållinjen. Vi tror på kraften i hyppige del-leveranser som kan testes og verifiseres underveis.

Fine planer og rapporter er vel og bra, men i Kureo synes vi fungerende kode og elektronikk har høyere verdi. Vi vet at involvering og demonstrasjon av fremgang gir oppdragsgiver trygghet og en reell stemme i prosessen. Vi ønsker at du skal være en del av reisen, ikke bare en tilskuer som venter på det endelige resultatet. Slik unngår vi dyre overraskelser på slutten og sikrer at endring er en del av reisen, ikke en uventet hindring.