Selv med sin lange erfaring og anerkjente løsninger og produkter, er det mange som ikke har hørt om utvikler-bedriften som driver med elektronikk- og programvareutvikling på Avaldsnes. Kureo jobber blant annet med kunder som Kongsberg Gruppen, Aker Solutions Hydropower, Saga Subsea, SEAM og AutoStore.

Etter flere strategiske endringer og god vekst de siste årene består Kureo i dag av ni ansatte, inkludert daglig leder Øyvind Steira Mikkelsen som har ledet selskapet siden 2007.

Øyvind
Daglig leder Øyvind Steira Mikkelsen.

I løpet av de siste årene har vi gjennomgått flere endringer, vi har fått flere dyktige utviklere med på laget, opprettet et satelittkontor i Oslo og SEAM har kommet inn på eiersiden, blant annet, sier daglig leder i Kureo, Øyvind Steira Mikkelsen

Kuriositet og kompetanse

Selskapet ble opprinnelig etablert på Østlandet i 1969, men har siden 2015 hatt base på Karmøy. Etter over 50 år som Informasjonskontroll var det på tide med en endring som reflekterer dagens selskap. Et selskap med ung arbeidskraft, som er drevet av kuriositet og kompetanse, hvor brorparten av de ansatte også er medeiere i selskapet.

Med fokus på innovasjon og kontinuerlig kompetanseutvikling går Kureo inn i prosjekter som driver utviklernes nysgjerrighet og motivasjon. I dag har selskapet en god blanding av lokale og nasjonale kunder og jobber med en rekke spennende utviklingsprosjekter. Utviklerne jobber med prosjekter innen alt fra medisinsk teknologi og undervannsteknologi til digitalisering av tradisjonell industri.

En konsentrert Jørgen i arbeidet
Elektronikkutvikler Jørgen Johannessen.

For mer informasjon kontakt:

Øyvind Steira Mikkelsen
Daglig leder i Kureo
E-post: [email protected]
Mobil: 995 90 105

Om Kureo:

Kureo leverer elektronikk- og programvareutvikling og tilbyr både konsulenttjenester og fullverdig produktutvikling. Teknologiselskapets utvikler-team sitter på en bred teknisk kompetanse med unik erfaring fra ulike bransjer.

Kureo skaper smarte, sikre og smidige løsninger for fremtiden.